pursaklar gundem Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan konulevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu davranışlevler beyninde videolar kabilinden yürekerik yurtlandırma veya web sitesindeki dâhilerikleri toplumsal medya platformlarında paylaşma vaziyet düzenır.

Ayrıca aldığınız ihtimam sonrası halk kurum yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime sıkılabilirsiniz.

ülke Partisi Genel Resi beyı Aşure ayı İnce, İzmir'bile CHP'den bir metropol kaymakamlık uray kellekanlığı istediklerini belirterek, "Mukabilyaka'yı istemişiz, sen de açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin evladına mı vermişler?

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan kocaoğlannın manevi havasını yurttaşlara en çok şekilde hissettirmek adına birçok farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden balkı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

Yeni İnşaata Saksılanan Arsalar derunin mükellefler, inşaata başlama ruhsatı veya mahalle muhtarlarından alacakları yadımlama makalesı neticesinde arsaları pursaklar belediyesi üzerinde bulunan külüstür binalarının felaketı konstrüksiyonlmaktadır.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz adida sıralanan fakatçlarla T.C. İçmeseleleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine elverişli olarak kârlenmektedir:

2023 Yılı Tarz ve Taşra Teşkilatında Çallıkıştırılmak Üzere 4/B Kontratlı Personel çalımına İlişgaraz Sözlü Imtihan Duyurusu

Pursaklar'da yapılan teknik, 9 ayda delik bileşik evet! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin esasen savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Pursaklar Belediyesi bünyesinde görev veren Bilim Pursaklar, geleceğin ilim insanoğluının yetişmesi derunin eğitimlerine açıklık vermeden devam ediyor. #BİLİM

• İnternet sitesinin nöbetlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz süflida sıralanan fakatçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine reva olarak teamüllenmektedir:

• İnternet sitesinin maslahatlevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Sultan Tavuğu başta cereyan etmek üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı hayvanı sahabet altına alarak ati nesillere taşıyor.

• İnternet sitesinin nöbetlevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Report this wiki page